Sykkelturer i Sande og omegnen

I Sande har vi mange flotte gang og sykkelveier  og vi har mil etter mil med skogsbilveier,  og sykler gjør vi som aldri før.  I turbeskrivelsene under Friluftsliv er de fleste turene også godt egnet til sykkel.

Sykkeltur på Veskogen

Bildet viser veien opp fra Guriløkka, mellom Munken og Glanern og oppover mot Skogssetra. Her deler skogsbilveien seg og man kan sykle til Vesle Øyevann ved å ta til høyre.  Veie til venstre fører vestover og etter noen kilometer kommer du til Gjøranvann.  Her deler veien seg igjen og sykler man til høyre får du  Øyevann til høyre for deg.  Veien her går videre mot Konnerud.  Veie til venstre går mot Prestevann.  Det er kilometer på kilometer med skogsbilveier som er fine å sykle på.

Opp til Hvitting
Veien opp til Hvitting starter ved skytebanene på Holm. Her går det nesten bare oppover og det kan være bratt enkelte steder, men da er det jo bare å gå av sykkelen og trill.  Nedover er det jo fint å ha sykkelen.

Vi har også sjekket hva andre kommuner har av sykkeltilbud og her kommer Horten høyt opp på listen.  Sykkeltur fra Horten til Åsgårdstrand går langs sjøen og egner seg for både barn og eldre syklister.

Idyllisk sykkelsti Fra Horten til Åsgårdstrand.

Del dette: