Velg en side

I.L. Sandvin

IL Sandvin er en friidrettsklubb som ble stiftet i 1964,  og det var en entusiastisk  gjeng som skapte interesse for friidrett og mange var med å konkurrerte og hevdet seg godt.

Dette var seniordeltagere i 1984;  f.v. bak Arne Holberg, Torvald Sandvik, Hans Otto Borgen og Øyvind Sola.  Foran f.v. Sigmund Ovenstad og Einar Stenbrenden.

I NM i mangekamp for 13 og 14 åringer ble Per Øyvin Sola nr. 2.  Han vant 2 av tre øvelaser, høyde og 80 m hekk.  Hekkeløpet ble gjort umma på 11, 3 sek. som var den beste noteringen på landsbasis. Tron Heieren deltok i ungdomsmesterskapet  på Raufoss og i Askim og oppnådde 2. og 3. plass i kule.  Han kastet på sitt beste 15,71 m med 5,5 kg.s kule som årsbeste.  Anders Stenbrenden var et lovende løpstallent og ble kretsmester i terrengløp og vant klassen sin under Stovnerlekene på 800 m. Linda Johansen var også en lovende løper og noterte seg flere fine plasseringer på 800 meter.

Også veteranerne hevdet seg.  Øyvind Mikalesen ble nr. 2 i maraton i Trondheim og Per Gunnar Øverland ble nr. 3 i Nordisk og 2 i NM i sin klasse.

Bildet under er juniorlaget fra 1984;  f.v. Bernt Bonden, Harald Bonden, Magne Bekke, Atle Wøllo, og  Svein Stian Gran.

Sandvin vokser  I dag har klubben 385 medlemmer og stor aktivitet i alle ledd.  IL Sandvin er blitt Vestfolds største friidrettsklubb.  Bildet t.v. Trener og primus motor, Svein Arne Simonsen med noe av talentene i klubben. Les mer om klubben i deres egen webside; http://www.ilsandvin.no

Sandevin vokste og vokste og er i dag Vestfolds største friidrettsklubb. Her er et bilde tatt på slutten av 1990-tallet.

Del dette: