Velg en side

Til alle som har gamle hus og dårlig isolerte vinduer, kanskje med en inne- eller såkalt varevindusløsning.  Det er ikke helt lett å få slike vinduer tette og man får ofte ising på vinteren.  Mange velger da å skifte ut vinduene i nye- to eller trelagsvinduer som uten tvil vil gi et bedre inneklima og comfort, men det er ikke lett å få de rette gamle profilene i nye fabrikkproduserte vinduer og huset kan miste sitt særpreg, både inne og ute.   Da er det kanskje på tide å se på en annen løsning; termovinduer, eller som noen sier, isolerglass i de gamle rammene.

Artikkelen ligger også på Bygg og Bevar, Websiden for bevaring av gamle hus. Websiden driftes av Kultur og Milødepartementet og Byggenæringens Landsforening:
http://www.byggogbevar.no/miljoe-og-enoek/artikler-miljoe-og-enoek/isolerglass-i-gamle-rammer.aspx?src=hus

Tekst og foto:  Anders Aaserud

Nye termoruter

Nye termoruter

Nye termoruter

Nye termoruter

Nye termoruter

Nye termoruter

Nye termoruter

Nye termoruter

Del dette: