Velg en side

Nå er det lov å kjøre opp til Guriløkka

Guriløkka er som kjent et fint utgangspunkt for flere flotte turer. Til Husmyr, ca 20 min å gå fra Guriløkka, lett gange. Til Knatten, et utrolig flott utkikkspunkt, ca 45 minutter å gå.  Munken som ligger på nærmere 475 moh, mye oppoverbakker og kronglete de siste meterne, regne med en drøy time fra Guriløkka.  Dette er noen av turene med utgangspunkt i Guriløkka, men det er mange flere.

ALL MOTORISERT FERDSEL FORBUDT UTEN TILLATELSE

Sånn har det vært i alle år.  Skulle du opp på Guriløkka måtte du parkere ved Kriken eller Sandåker og gå eller sykle den siste drøye kilometer og ganske mange  høydemeter.   

VEIAVGIFT KR. 50,-  PR. DAG

For ikke så lenge siden kom dette skiltet opp  ved begynnelsen av den nye veien opp til Guriløkka. Se bildet til høyre.   Betal kr. 50 pr dag, eller 200 for et år.  Ikke værst.  Nå kan man komme seg langt til skogs uten å måtte gå den lange “elveveien”, eller veien opp til Guriløkka som er en drøy og ganske bratt kilometer opp fra Kalmoveien.

Det er ikke så mange år siden man kun kunne kjøre opp til “rundkjøringa”, som det ble kalt, ca. 200-300 meter ovenfor parkeringen til Kalmovannet.

Del dette: