Velg en side

Bildet over er en skjermdump fra Google/Street View slik det ligger ute på nettet i dag.  Det er vanskelig å si hvilke år det er tatt, men sikker ikke så lenge siden.  Bogen heter det idylliske området som har vært et populært område for de som liker å fiske

Dette bilde er tatt for ca 3 uker siden, sommeren 2023. Hvor lang tid det er mellom fotograferingen av strekningen ved Smørsten er ikke godt å si, men Vegvesenet har klart å hogge ned tre trær.  Hvorfor det? Trærne sto jo langt unna vegbanene og det hindret heller ikke oversikten, hverken nordover eller sørover.

Bogen er en rett strekning og trærne kan aldri ha utgjort noe trussel for trafikken, de sto jo langt unna vegbanene.  Jeg kan ikke si at idyllene er helt ødelagt, men redusert, og jeg skulle likt å visst hvorfor de ble hugget.

Del dette: