Velg en side

AASERUD KLÆR

AASERUD KLÆR ligger i Sande sentrum og tilbyr dame- og herre-klær. Vi har nylig lagt nytt gulv og fornyet hyller og belysning og butikken vil vi tro, framstår som lys og  moderne.

Dame- og herrreavdelinger

Vi kan som selvstendig og frittstående klesbutikk selv velge hvilke merker vi ønsker, og vi velger selvsag den beste for våre kunder, både pris og kvalitet må passe.

Sjekk utvalget

AASERUD KLÆR ligger i Sande sentrum og tilbyr dame- og herre-klær. Vi har nylig lagt nytt gulv og fornyet hyller og belysning og butikken vil vi tro, framstår som lys og  moderne og up-to-date.

Prismessig ligger vi på en moderat skala samtidig som vi er nøye på kvalitet.  Vi har også mote og merkeklær i en litt høyere prissegment.

Bærekraft og miljø, dyrevelferd og samfunnsansvar er viktig for oss og vi bestreber oss for å følge med på hva vi kjøper inn av klær.

Vi startet butikken i 1991 og kunne feire 30 års jubileum i 2021, da var vi medlem i kleskjeden Match, men gikk senere over til Vic, som hadde en litt annen profil.  Så i 2022 sa vi farvel til kjedene og tok en beslutning om å stå som frittstående forretning og på den måten kunne tilpasse sortimentet mer mot våre kunder. Vi kalte butikken rett og slett Aaserud Klær, og har ikke angret.  Nå står vi mye friere til å velge klær til kundene våre i Sande og omegnen. 

 

I dameavdelingen har vi et bredt utvalg i mange forskjellige merker og prisklasser, bluser, kjoler, gensere og ytterplagg.  Vi har også, selvsagt, klær for festen og spesielle anledninger, og vi lover kvalitet over hele linja.

I herreavdelingen er det også et stortspenn i jakker, bukser, gensere og skjorter.  Vi har også utvidet dressavdelingen somvi mener det er vel verdt å besøke hvis du trenger finklær. 

Oppgradert dressavdeling.  Vi har hatt egen dressavdeling lenge, men i forbindelse med oppussingen nå nylig utvidet vi avdelingen  med et langt bredere  tilbud.  Her går det ann å “fintune” habitten som du jo skal like å ha på deg og trives i.  Vi tilpasser dette viktige plagget slik at det passer eksagt il deg.
Dressene finnes i mange kjente merker i alle størrelser, og selvsagt et stort utvalg i skjorter og slips.

AI foreslår:  Vi er stolte av å tilby et bredt utvalg av dame- og herreklær hos AASERUD KLÆR. Nylig har vi gjennomført en oppgradering av butikken med nytt gulv, oppdaterte hyller og moderne belysning. Dette har resultert i en lys og oppdatert atmosfære. Vi setter stor vekt på kvalitet samtidig som vi tilbyr et prisnivå som passer for de fleste. Vårt sortiment inkluderer også mote- og merkeklær i en litt høyere prisklasse. Hos oss er vi opptatt av bærekraft og miljø, dyrevelferd og samfunnsansvar. Vi følger nøye med på hva vi kjøper inn av klær for å sikre at vi velger produkter som er i tråd med våre verdier. AASERUD KLÆR ble grunnlagt i 1991 og i 2021 kunne vi feire vårt 30-års jubileum. Tidligere var vi medlem av kleskjeden Match, før vi senere gikk over til Vic med sin litt annerledes profil. Men i 2022 tok vi en beslutning om å være en selvstendig forretning. Denne avgjørelsen har gitt oss større frihet til å skreddersy vårt sortiment til våre kunder i Sande og omegn. Aaserud Klær er navnet vi stolt bærer nå, og vi har ikke angret på dette valget. Besøk oss i Sande sentrum, og la oss hjelpe deg med å finne de perfekte klærne for deg og din stil.

Del dette: